Община Карлово ще продължи да подкрепя 26-те културни клубове на

...
Община Карлово ще продължи да подкрепя 26-те културни клубове на
Коментари Харесай

Д-р Кабаиванов предвижда 30% повече средства за...

Община Карлово ще продължи да поддържа 26-те културни клубове на пенсионера на своята територия и в през идващите години. В бюджета за 2020 година залагаме 30% увеличение на издръжката, която сега е 83 000 лв. годишно.

Това съобщи кметът на община Карлово и претендент за нов мандат доктор Емил Кабаиванов. Той участва на празненство в клуб „ Гина Кунчева “ по случай 1 октомври - Международния ден на възрастните хора.

Бъдете здрави, запазете младежкия си дух и продължавайте да бъдете наши съидейници и наш коректив, пожела той на участниците в срещата.

Д-р Емил Кабаиванов и зам.-кметът Антон Минев показаха своята визия за бъдещото развиване на Карлово и обитаемоте места от общината. Кметът срещна присъстващите с идните за реализация планове: промяна на водопроводи, възобновяване на центъра на Карлово, разширение обсега на видеонаблюдение в региона за усилване на контрола, възобновяване на общинско дружество „ Благоустройство и комунално стопанство “. Кабаиванов отговори на въпроси, свързани с развиването на общинската болница „ Д-р Киро Попов “ и публичния превоз.

Певческа група „ Карловски славеи “ поздрави гостите и изнесе музикална стратегия.

Историята се написа от умни, знаещи и можещи хора. Този факт не предстои на никакво подозрение. Пред нас стои човек, който за два мандата написа историята на Карлово и Карловската община, съобщи ръководителят на общинската организация пенсионерските клубове Тани Пимпилов. С нас е индивидът, който промени образа на Карлово и общината. През последните 8 години този човек потвърждава своите качества не с думи, а с делата си. Той не дава обещание авансово, той работи. И откакто свърши работа, тогава поема идващ ангажимент – за разлика от други, които дават обещание и нищо не вършат. Ако желаете нашето Карлово и нашата община да продължат да се развиват сполучливо, свалете политическите облекла, загърбете политическите си пристрастия и гласувайте за доктор Емил Кабаиванов! Той го заслужава! Направете своя най-хубав избор! прикани Тани Пимпилов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР