ОБЩИНА ХАСКОВООБЯВЯВА ПОДБОР ЗА НАЕМАНЕ НА СПЕЦИАЛИСТИпо проект Проект Подай

...
ОБЩИНА ХАСКОВООБЯВЯВА ПОДБОР ЗА НАЕМАНЕ НА СПЕЦИАЛИСТИпо проект Проект Подай
Коментари Харесай

Община Хасково обявява подбор за наемане на специалист по Пр...



ОБЩИНА ХАСКОВО
ОБЯВЯВА ПОДБОР ЗА НАЕМАНЕ НА СПЕЦИАЛИСТИ
по план Проект " Подай ръка на нашите деца ", финансиран по
Оперативна програма „ Развитие на човешките запаси “ 2014-2020, предпочитани оси „ Намаляване на бедността и поощряване на общественото включване “, процедура BG05M9OP001-2.019 „ Продължаваща поддръжка за деинституционализация на децата и младежите – ЕТАП 2 – даването на обществени и интегрирани здравно-социални услуги за деца и фамилии - КОМПОНЕНТ 1 “

Във връзка с осъществяването на план Проект " Подай ръка на нашите деца ", финансиран по Оперативна програма „ Развитие на човешките запаси “ 2014-2020, предпочитани оси „ Намаляване на бедността и поощряване на общественото включване “, процедура BG05M9OP001-2.019 „ Продължаваща поддръжка за деинституционализация на децата и младежите – ЕТАП 2 – даването на обществени и интегрирани здравно-социални услуги за деца и фамилии - КОМПОНЕНТ 1 “, Община Хасково афишира следните работни места:
Длъжности свързани с действието и ръководството на услугите в " Преходно жилище за деца от 15 до 18 годишна възраст ".
- Социален служащ – 1 бр.

І. ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЗАЕМАНЕ НА ДЛЪЖНОСТИТЕ
Изисквания към претендентите за заемане на длъжностите по отношение на действието и ръководството на " Преходно жилище за деца от 15 до 18 годишна възраст ".
Социален служащ в услугата " Преходно жилище за деца от 15 до 18 годишна възраст " - 1 бр.
Описание на длъжността – Организира приемането, настаняването и изписването в преходното жилище. Поддържане на изискуемата работна документи. Води персоналните каузи на настанените консуматори. Оформя и предава в отдел “Закрила на детето” – Хасково периодически отчети за децата. Замества отсъстващите трудотерапевти, като провежда разнородни занимания, без да организира занятия. Познава и съблюдава Етичния кодекс на работещите с деца и нормативните условия за отбрана на персоналните данни. Служителят се задължава да съблюдава наредбите на Закона за протекция на детето. Служителят се задължава да познава и съблюдава нормативните условия свързани с функционалностите на длъжността. Участва в провеждането на екипни срещи. Работи в тясно съдействие с отделите „ Закрила на детето” към Дирекциите „ Социално подпомагане”. Поддържа отчетността като съгласува дейностите си с шефа на преходното жилище. В края на всеки месец спомага за отчитане на дейностите по плана. Отговаря за запазване на имуществото и неговото потребление по предопределение и икономичното потребление на материали и консумативи. Изпълнява и други разпоредби на шефа на преходното жилище.

Минимални условия за заемане на длъжността:
Образование – висше; Образователно-квалификационна степен - бакалавър; Професионално направление – „ Социални дейности”, „ Психология” или компетентност „ Социална педагогика “; Професионален опит – не се изисква; Добро психическо и физическо здраве, прочувствена устойчивост;
Длъжността се заема, посредством подписване на срочен трудов контракт по реда на чл.68, ал.1, т.2 от КТ, с изпитателен период за цялостно работно време – 8 часа.

Място на работа – гр.Хасково

Преходно жилище – ул. „ Градинска “ №26

ІІ. НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ
Заявление за постъпване на работа – пример 1; Автобиография – в свободен текст; Декларация за събитията по чл.107а, ал.1 от Кодекса на труда – по пример 2; Декларация – приложение 1 – пример 3; Копие на документ за образователно-квалификационна степен. Копие на документ удостоверяващ професионалния опит. Копие от сертификати/удостоверения от преминати образования (ако лицето има такива); Други документи предоставени от претендентите, доказващи тяхната подготовка и умения.

ІII. НАЧИН НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПОДБОРА - на два стадия:
Първи стадий - по документи:
Втори стадий - осъществяване на изявление:

IV. МЯСТО И СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ
Документи се подават персонално или посредством прокурист на следния адрес: гр.Хасково, пл. „ Общински “ №1, ет. 3, стая 309, всеки работен ден от 9:00 до 12:00 часа и от 13:00 до 17:00 часа.
Краен период за подаване на документите: до 17:00 часа на 11.01.2022 година
Документи, подадени след оповестения период, не се позволяват до разглеждане.

Списъци с позволените и недопуснатите до изявление претенденти, както и датата, мястото и часа на осъществяване на изявлението ще бъдат оповестени на осведомителното табло на входа на Община Хасково и на електронната страница на Община Хасково:

За повече информация: Община Хасково
телефон: 038/ 603 321 Донка Иванова (Гл.спец. „ Човешки запаси “)

* * *
Проект BG05M9OP001-2.019-0001-С01
„ Подай ръка на нашите деца “, финансиран от ОПРЧР 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския обществен фонд
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР