Община Хасково организира традиционен „Мартенски базар 2022“. Той ще се

...
Община Хасково организира традиционен „Мартенски базар 2022“. Той ще се
Коментари Харесай

Мартенският базар в Хасково отваря през февруари

Община Хасково провежда обичаен „ Мартенски базар 2022 “. Той ще се организира от 5 февруари до 10 март, оповестиха от кметството.

Базарът ще бъде ситуиран в дървените къщички и на площи за разполагане на търговски стативи. В 13-те къщички могат да разполагат продукцията си притежаващи годно Майсторско удостоверение или тапия (удостоверение/) за подготовка в региона на изкуствата или занаятите. Това важи и за производители - физически и юридически лица, показали документ или декларация за генезис на създадената от тях и продавана стока. Копие от документа наложително се ползва към Заявлението за присъединяване.

За комерсиалните площи на стативи, общо 55 позиции, могат да аплайват еднолични търговци и юридически лица, производители - физически и юридически лица, показали документ или декларация за генезис на създадената от тях и продавана стока. Копие от документа наложително се ползва към Заявлението за присъединяване.

Условията за присъединяване, документите и схемите за разполагане на щандовете за продажба на мартеници може да видите -
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР