Община Дупница откупи театрално-музикалния спектакъл за Леа Иванова- родената именно

...
Община Дупница откупи театрално-музикалния спектакъл за Леа Иванова- родената именно
Коментари Харесай

Община Дупница откупи театрално-музикалния спектакъл за Леа Иванова

Община Дупница откупи театрално-музикалния театър за Леа Иванова- родената точно в Дупница прима на джаза и суинга. Спектакълът е отдаден на идната през август 100-годишнина от рождението на огромната наша певица.

„ СЕДЕМТЕ ЖИВОТА НА ЛЕА “ на Нов спектакъл НДК ще бъде показан на сцената на ОбДТ „ Невена Коканова “ на 30 юни от 19 часа. Входът за събитието ще бъде с предложения, които са безвъзмездни. Всеки искащ да гледа спектакъла може да получи пропуск от касата на театъра от понеделник. Община Дупница ще популяризира част от поканите и в образователните заведения.

" СЕДЕМТЕ ЖИВОТА НА ЛЕА ” е неповторима пиеса с доста песни и занимателни случки от живота на българската певица. Всичко потегля от тези години, в които тя е била възприемана от цензорите като " упадъчна певица " и " национален зложелател ", наблюдават се сложните й години на изолираност от сцената, а след това и разцвета на кариерата й - изявите на най-големите подиуми по света. Режисьорът Бойко Илиев и актьорите Роси Русева, Ани Михайлова и Жоро Стоев желаят да накарат публиката да си спомни за нея с любов и удивление.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР