Община Добрич напомня, че крайният срок за участие в конкурса

...
Община Добрич напомня, че крайният срок за участие в конкурса
Коментари Харесай

До 7 декември е срокът за участие в конкурса на Община Добрич за коледна картичка‘2022

Община Добрич припомня, че крайният период за присъединяване в състезанието за коледна картичка, в който могат да вземат участие възпитаници от първи до четвърти клас от учебните заведения на територията на град Добрич, е 7 декември. За спечелилите, които ще бъдат оповестени на 9 декември 2022 година, са приготвени атрактивни награди като таблети, Bluetooth слушалки и други

Условията за присъединяване изискват направените картички да бъдат двойни, формат – бизнес клас, размер – 210 х 105 мм, рисувани или направени с материали и техники по желание. На гърба (не вътре) на всяка би трябвало да се изпишат: трите имена, клас, учебно заведение на участника и телефон за връзка с класен началник. Представените за състезанието картички ще бъдат оценени от Комисия по критериите: сходство с размерите и формата на декларираните от уредниците условия, хармония, жанр, автентичност и независимо осъществяване (без помощ от родител/учител).

Картичките ще бъдат изпращани до партньорски градове, задграничен дипломатически корпус в България, компании и организации в Добрич, страната и чужбина.

Картичките би трябвало да се изпратят на адрес: Марияна Симеонова – Дирекция „ Хуманитарни действия “, Улица „ Независимост “ 7, ет. 8, стая 812, Град Добрич – 9300.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР