Община Чепеларе кандидатства с редица проекто предложения в Концепции за

...
Община Чепеларе кандидатства с редица проекто предложения в Концепции за
Коментари Харесай

Чепеларе предвижда изграждането на нови атракциони и лятна еко занималня

Община Чепеларе кандидатства с редица проекто оферти в Концепции за интегрирани териториални вложения, които най-вече са ориентирани в развиването на туризма. Предвижда се създаване на екопътека на територията на община Чепеларе и община Смолян, основаване на зона за лятна еко занималня с атракционен парк в м. Мечи чал, създаване на 2 бр. зарядни станции за планински електрически колела и да закупени 20 бр. планински електрически колела и други

В стратегия „ Образование “, по която сътрудници са още Професионална гимназия по селско, горско стопанство и туризъм „ Н. Й. Вапцаров " - гр. Чепеларе и „ Пампорово “ АД се предлага осъществяване на стажове на учениците от професионалната гимназия в Чепеларе със компетентност „ Махатроника “ по отношение на поддържане на оборудванията по спортно техническата инфраструра (лифтове и др.), стопанисвана от „ Пампорово “ АД.

В концепцията са обединени разнородни по тип интервенции, които се допълват, с цел да основат условия за даване на първокласен многолик туристически артикул за посетителите на района посредством запазване и оползотворяване на локалните естествени и културно-исторически запаси.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР