Община Бяла Слатина се превърна в една от най-хубавите части

...
Община Бяла Слатина се превърна в една от най-хубавите части
Коментари Харесай

Фукня в Северозапада: Богаташи роми окичиха пърлено прасе със злато за стотици хиляди лева СНИМКА 18+

Община Бяла Слатина се трансформира в една от най-хубавите елементи на Северозападна България. Днешната история единствено удостоверява и прибавя още няколко забавни епизода към тази област.

Източници настояват, че Сабри, синът на Алилко Гърбавия, направил нещо скандализиращо обществото. Той решил да заколи прасето и да го украси със златни ланци и баровски аксесоари.

Върху кожата на свинята били подредени скъпоценни бижута, струващи стотици хиляди лв., както и едри банкноти в левове и евро. Това самобитно " свинско заравяне " сигурно ще остане в историята на града, а може би и на страната, а към събитието ще се описват митове и анекдоти.

Въпреки този необикновен епизод, наследникът на славния ром от ул. " Латинка " надали ще успее да доближи славата на своя татко. Алилко Гърбавия става прочут като комарджия и безгрижник от махалата в Бяла Слатина преди към 40 години, макар калните си трандафори. Той трайно влиза в локалния фолклор посредством поръчката на две таксита: в първото поставил шапката си, а във второто такси седял персонално той.

Това са единствено доста дребна част от занимателните истории, които се описват в Бяла Слатина...

Инфо: blitz.bg

Тагове: Алилко Гърбавия прасе Бяла Слатина Сабри роми
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР