Община Бургас провери фирмите, които извършват зимно поддържане на пътищата

...
Община Бургас провери фирмите, които извършват зимно поддържане на пътищата
Коментари Харесай

Почистващи фирми обещават, че Бургас няма да бъде изненадан от първия сняг

Община Бургас ревизира компаниите, които правят зимно поддържане на пътищата в Бургас. Служители посетиха базите на сдруженията " Нелсен Чистота " ЕООД и " Чистота " ЕООД. Целта на инспекцията е да се разбере има ли нужните материали, които са нужни за обезопасяване на настилките при зимни условия .
Actualno.com потърси за удостоверение Георги Иванов, който е зам.-директор на " Нелсен Чистота " ЕООД “: “Всички машини са подготвени, имаме заредени задоволително количества инертни материали с цел да обезопасяваме хлъзгавостта по пътищата, колите ни са минали зимни прегледи. Те са някъде към 32 на брой. По разпореждане на община Бургас сме в подготвеност да обезопасим надлезите и кръговите придвижвания. Засега нямаме сигнали за катастрофи и хлъзгави пътища в града. Подготвяме групи от наши чиновници, които при спешни обстановки да са в подготвеност да дойдат на работа “.
Достатъчни са количествата от пясък, сол, луга, препарат Антилед, които ще се разпръскват от специфичните машини на компанията при снеговалеж.
Actualno.com се свърза и с общинската компания за ръководство на боклуци " Чистота " ЕООД, която също беше тествана за своята подготвеност за зимата. От там обаче, бяха безапелационни, че не желаят да дават пояснения и да дават отговор на въпроси на публицисти по тематиката с подготовката на компанията за реакция при зимни условия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР