Община Благоевград съди семейството на тризначките заради неплатени наеми за

...
Община Благоевград съди семейството на тризначките заради неплатени наеми за
Коментари Харесай

Тризначките отново загазиха! Съдът погна...

Община Благоевград съди фамилията на тризначките поради неплатени наеми за двете ведомствени жилища. Искът е заведен против Любка Станчева, майката на Вяра, Надежда и Любов, с която е подписан договорът за наем на жилищата в блок 69 в кв. „ Еленово “, написа struma.bg.

Общината претендира за сумата от 2707 лева, която майката на тризначките не е платила за 3 години в интервала от 1 ноември 2013 година до 31 октомври 2016 година Към главницата обаче е начислена и рента за веселба, с което общото обвързване повишено на 3089 лева

След като борчовете се натрупали и вероятността да бъдат погасени клоняла към нула, се стигнало и до дело в Районен съд – Благоевград. Любка Станчева е изпратила писмен отговор на исковата молба, в която оспорва задължението. На гражданския развой тя въобще не е ходила, защото била заела адвокатка, която обаче също не се явила на делото. В залата се появила една от тризначките, само че откакто се развикала, била изгонена от шефката на съда Вера Коева, която гледа противоречивия проблем.

Делото завърши през вчерашния ден и следва правосъдно решение в едномесечния период. След като общината ги погна за неплатените наеми, тризначките, които бяха горещи симпатизантки на ГЕРБ, обявиха, че се отхвърлят от партията на Бойко Борисов. Тяхната теза е, че двете жилища са дадени пожизнено от някогашния държавен началник Тодор Живков на майка ми, с цел да отгледа 5-те си деца – 4 дъщери и един наследник.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР