Община Благоевград и спортните клубове в града организират безплатни занимания

...
Община Благоевград и спортните клубове в града организират безплатни занимания
Коментари Харесай

Община Благоевград и спортните клубове с безплатни занимания за ученици през априлската ваканция

Община Благоевград и спортните клубове в града провеждат безвъзмездни занимания за учениците през априлската почивка.

Мероприятията ще започват на 8 април (събота) и ще продължат до 17 април (понеделник). Тренировките ще се организират по график и включват разнообразни типове спорт. В тях могат да вземат присъединяване възпитаници от всички учебни заведения на територията на Благоевград.

Според програмата в Семеен кодекс „ Пирин “ (Спортен интернат) и в плувния басейн в кв. „ Еленово “ ще се организират тренировки по лека атлетика, футбол, хандбал, самбо, естетическа гимнастика и плуване. Занимания по насочване и лека атлетика са планувани в парк „ Ловен дом “ при Обсерваторията. Зала „ Скаптопара “ ще посреща децата с интерес към баскетбола и тенис на маса. Тренировките по бейзбол ще се състоят игрището при алеята за парк „ Бачиново “ и на Американския университет. В базите на V СУ " Георги Измирлиев ", на III ОУ „ Димитър Талев “ и на IV ОУ " Димчо Дебелянов " ще се организират срещи по баскетбол, бокс и занимания по художествена гимнастика. Любителите на шахмата ще могат да посещават " Шах клуб Виктори " на ул. Тодор Александров №23, тренировките по тенис на корт ще се състоят в комплекс „ Ловен дом “.

Заниманията по спортни танци ще бъдат във Военен клуб - Благоевград на ул. „ Иван Вазов “ №7, по спортна пукотевица на стрелбището на ул. “Антон Чехов ” №1, по карате на ул. „ Тодор Александров “ № 23. Зала „ Орфей “ в парк „ Македония “ чака искащите да упражняват бокс, а феновете на високи скорости ще упражняват на мотополигона край с. Зелен дол.

С цел да насърчат физическата интензивност измежду децата Община Благоевград и спортните клубове дават чудесно готови бази, които учениците да употребяват в свободното си време.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР