Община Благоевград и Общностен център "Ранно детско развитие" организират среща

...
Община Благоевград и Общностен център "Ранно детско развитие" организират среща
Коментари Харесай

Община Благоевград с полезни съвети към бъдещи и настоящи родители за раждането и движението при бременност

Община Благоевград и Общностен център "Ранно детско развиване " провеждат среща на тематика "Движение и подготовка за раждане ". Беседата, която ще се организира на 26 октомври от 10:30 часа в зала 5 на Община Благоевград, е ориентирана към бъдещи и сегашни родители с деца до 3-годишна възраст. 
Лекцията ще бъде водена от акушер Йонка Петкова, която ще запознае участниците в срещата с изгодите от физическата интензивност по време на бременност, натоварване и дихателни техники. В рамките на срещата педиатърът доктор Марусия Славова даде потребни препоръки по отношение на остри респираторни болести при дребните деца, предварителна защита и грижа за здравето. Беседата е част от поредност срещи, проведени от Община Благоевград и Общностен център за "Ранно детско развиване ", в границите на план "Услуги за ранно детско развиване в Община Благоевград ". Лекциите са изцяло безвъзмездни, а посредством тях се цели реализиране на по-добра осведоменост измежду бъдещите и сегашни родители.

С реализирането на плана се цели увеличение на готовността на децата и мотивацията им за еднакъв старт в учебно заведение.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР