Община Банско предоставя възможност на всички желаещи да заявят среща

...
Община Банско предоставя възможност на всички желаещи да заявят среща
Коментари Харесай

Онлайн заявяване на приемно време и срещи на кмета на община Банско

Община Банско дава опция на всички искащи да заявят среща в приемното време на управлението на общината посредством онлайн конферентен диалог със особено създаден за задачата програмен продукт. Платформата дава опция на жителите да изберат един от методите за среща – на място, по телефона или посредством конферентен (видео и/или аудио) диалог.

Нововъведението дава още една алтернатива на жителите за контакт с управлението на община Банско, без да се постанова да посещават административната постройка. Приемните дни на управлението на общината и основен проектант са всяка сряда от 14:00 ч. до 16:00 ч.

Записването става: посредством платформата:https://n9.cl/x5j7w, посредством регистрация; на телефон 0749/88611 или в Центъра за административно обслужване на Общинска администрация Банско. Приемните дни на управлението на общината и основен проектант са всяка сряда от 14:00 ч. до 16:00 ч.

Независимо от метода на заявяване на приемен час, тематиката на срещата и/или номера на преписката наложително би трябвало да бъде посочена. В противоположен случай срещите няма да бъдат потвърждавани.

За по-висока експертност в обслужването, въпроси, свързани с нелегално строителство и междусъседски връзки ще се одобряват единствено с документално заявяване: в Центъра за административно обслужване посредством уеб страницата на община Банскоhttps://n9.cl/0re8gна имейл:

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР