Община Асеновград обяви обществена поръчка за изготвяне на актуализация на

...
Община Асеновград обяви обществена поръчка за изготвяне на актуализация на
Коментари Харесай

Асеновград актуализира програмата за качество на атмосферния въздух с близо 90 000 лв.

Община Асеновград разгласи социална поръчка за правене на актуализация на общинската стратегия за качество на атмосферния въздух.  Стойността на поръчката е  87 435 лева без Данък добавена стойност.

Актуализацията е в осъществяване на план, касаещ понижаване равнищата на замърсителите и постигане на одобрените правила в атмосферния въздух на територията на общината. Цебта на публичната поръчка е да бъдат планувани съответни ограничения за възстановяване качеството на атмосферния въздух, които да доведат до реализиране на избраните правила.

Изпълнителят би трябвало да се ангажира с набиране на наличната информация, отнасяща се до процеса на оценка и ръководство на качество на атмосферния въздух, изследване и разбор на пълнотата на наличната информация, сложна оценка на качеството на въздуха в региона, разбор на аргументите за превишаване на нормите, формулиране на ограничения и/или планове за възстановяване на качеството на въздуха в краткосрочна, средносрочна и дълготрайна вероятност в проект за деяние към програмата, установяване на планирани разноски и източници на финансиране за реализация на ограниченията в проекта за деяние към програмата, правене на финален вариант на програмата за качество на атмосферния въздух.

Обществената поръчка би трябвало да се извърши в границите на 10 месеца. Срокът за подаване на предложения или заявки за присъединяване изтича на 16 октомври, а самите предложения ще бъдат отворени на идващия ден – 17 октомври в постройката на Община Асеновград.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР