Oбщина Асеновград е получила финансиране в размер на общо 1

...
Oбщина Асеновград е получила финансиране в размер на общо 1
Коментари Харесай

Ще бъде подобрена енергийната ефективност на СЗ „Асеновец“ в Асеновград

Oбщина Асеновград е получила финансиране в размер на общо 1 180 270,37 лв. за внедряване на ограничения за енергийна успеваемост на Спортна зала „ Асеновец “ . Предвижда се на база, осъществено енергийно проучване , да бъде направена външна топлоизолация по фасадните стени. Ще се направи окачен таван с топлоизолация в самата зала. Планирана е цялостна замяна на подовото покритие, включваща топлоизолация, стоманобетонова плоча и полагане на нова спортна настилка.

Подменено ще бъде напълно и осветлението на постройката , като се изключи това, в самата зала, което беше заменено при предходния ремонт. Предвидено е поправяне и на санитарните възли . Ще се построи климатична апаратура и фотоволтаична система , посредством която да се удовлетворяват потребностите на постройката, за да се понижат до най-малък разноските за ток.

От локалната администрация напомнят, че през тази година беше главно ремонтиран покривът и на залата, в която своите тренировки организират клубовете по баскетбол, волейбол, битка и други тимове. Вследствие на ремонта ще се усъвършенства както комфортът на феновете, по този начин и успеваемостта от подготвителния развой на спортистите.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР