Обществото трябва да обърне внимание срещата на НАТО в Мадрид

...
Обществото трябва да обърне внимание срещата на НАТО в Мадрид
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: БСП не пречи на депутинизацията в България

Обществото би трябвало да обърне внимание срещата на НАТО в Мадрид – там Русия беше изрично избрана като зложелател. Това значи, че страните членове на НАТО би трябвало да работят против съветското въздействие и съветския шпионаж. Това разгласи по Нова ТВ депутатът от „ Демократична България “ Атанас Атанасов. Той е безапелационен, че тематиката за депутинизация не би трябвало да се замита под килима. Според него Българска социалистическа партия на пречи на депутинизацията. Работим дружно по вътрешно политическите въпроси, посочи Атанасов.

Руският шпионаж в България е ешалониран в разнообразни свери и работят с разнообразни средства. Това е шпионаж в интерес на непозната страна. Форма на този шпионаж са сътрудниците за въздействие, които обществено влияят на публичното мнение в интерес на непозната страна. Вероятно за подобен вид хора е говорила Лена Бориславова, а информацията за получаваните пари несъмнено е прочела в някой от отчетите на службите, добави Атанасов. Той изрази терзания че в специфичните служби има пробиви на националната сигурност. Според него е било неприемливо вчерашното изказване от Служба Военно разузнаване, които публично са реагираха на изявление на депутата Иво Мирчев.

Това е неприемливо, те нямат право да се намесват във вътрешните боричкания. Имам чувството, че намесата им е поръчана от президентството като деяние, добави Атанасов. Той подчертава, че би трябвало да се сътвори система за инспекция на преданост на чиновниците в специфичните служби. Още от времето на руската епоха България е център на съветския шпионаж за Балканите и това е траяло до в този момент, това би трябвало да бъде прекъснато, безапелационен е депутатът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР