Обществото пред истерия заради спекулациите с курса на лева. Постепенно

...
Обществото пред истерия заради спекулациите с курса на лева. Постепенно
Коментари Харесай

Новаков: Няма ”тайно споразумение” за лева. Курсът остава такъв

Обществото пред нервност поради спекулациите с курса на лв.. Постепенно се изчерпват еврото в българските банки поради опасенията на сънародниците ни, че влизането в еврозоната ще срине курса на лв..
" Конспиративно звучи да има " скрито съглашение " сред България и Европейски Съюз. Кой в Европейски Съюз - комисията, Народното събрание? Тази сделка би трябвало да се подписа дружно с 19 страни и сходно " подмолно съглашение " не кореспондира с действителността и глух по какъв начин да се случи ", увери евродепутатът Андрей Новаков пред bTV.

Политикът увери, че левът ще остане подобен, какъвто е и сега, а влизането в еврозоната ще донесе дивиденти на страната. Новаков упрекна опозицията във всяване на суматоха.

" Разбирам за какво хората се опасяват - банкрутирали банки, финансови пирамиди, Лукановата има, държавното управление на Жан Виденов. Нормално е. Но курсът на лв. ще остане непрекъснат ", безапелационен беше Новаков.

Не регистрира като загуба обаче битката против злощастния проект " Макрон ". Пакетът " Мобилност " в реалност е на финалната права, само че към момента не е признат. Новаков съобщи, че има вяра гласуването да мине по различен метод след Brexit - в Народното събрание липсват 46 места, а съвсем всички английски депутати са били в поддръжка на " Макрон ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР