Обществеността, която се тревожи за здравето на Кейт Мидълтън, може

...
Обществеността, която се тревожи за здравето на Кейт Мидълтън, може
Коментари Харесай

Кейт с първа публична поява след операцията

Обществеността, която се тревожи за здравето на Кейт Мидълтън, може частично да въздъхне с облекчение, защото, както оповестява Daily Mail, принцесата на Уелс изглеждаше щастлива, здрава и спокойна по време на пътуването до локалния магазин за ферми.

„ След всички спекулации, които се появиха, бях сюрпризиран да ги видя там. Кейт пазаруваше с принца и на пръв взор бе добре и очевидно здрава “, сподели източник, който разпозна кралската двойка за първи път  след коремната интервенция на принцесата.

 „ Децата не бяха със фамилията, само че това е добър знак, тъй като принцесата беше задоволително добре, с цел да пристигна в магазина “, сподели източникът. Въпреки че кралската двойка не беше снимана, за мнозина новината е насърчителен знак, че принцесата лека бавно се възвръща и скоро ще се завърне  към нормалните си  ангажименти.

Кейт с децата през 2023 г

Отново се спекулира по кое време Кейт Мидълтън ще се върне към отговорностите си – някои считат, че това ще е на самия Великден, други, че ще е след празника, а трети считат, че принцесата ще се върне към естествените си  дейности още преди  Възкресение. Източник от двореца обаче не удостовери спекулациите.

Отсъствието на Кейт Мидълтън провокира полуда в обществените медии и доста от тях разпалиха теоретиците на конспирацията, като някои твърдяха, че тя в действителност е в кома, до момента в който други смятаха, че кралското семейство я е отчуждило.

„ Това, което става сега, удостоверява  онова, което  стана в реалност наистина– тя беше в болница 14 дни и обществено ще се завърне едвам след Възкресение Христово “, сподели източник, непосредствен до кралската двойка.

Автор: mtm.mk

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР