Обществената поръчка е за 1 740 000 EUR Софийска вода

...
Обществената поръчка е за 1 740 000 EUR Софийска вода
Коментари Харесай

Софийска вода застрахова имущество и отговорности

Обществената поръчка е за 1 740 000 EUR

" Софийска вода " АД разгласи социална поръчка с предмет подписване на застраховки по три обособени позиции. Първата позиция е застраховка " Имущество - всички опасности ". Покриват се в това число материални вреди от земетресение, нередовност на машини, електрическо спиране, операторска неточност, бойкот и тероризъм, както и спомагателните клаузи, посочени в документите за социална поръчка.
Втората позиция е " Прекъсване на активността " (загуба на приходи) в резултат на покритите опасности по застраховка " Имущество ".
По третата позиция - " Отговорност към трети лица " – следва да покрива отговорност към трети лица, продуктова отговорност и отговорност при замърсяване на околната среда съгласно изискванията, контрактувани в застрахователната лавица и съгласно описаното в документите за социална поръчка. Застраховката би трябвало да покрива всички суми (включително правни разходи и разноски за адвокатска защита), които всяка една от застрахованите (съзастрахованите) страни може да бъде задължена да заплати по отношение на юридическа отговорност на Възложителя към трети страни, обвързвана с упражняваната от него активност.
Прогнозната стойност на поръчката е 1 740 000 EUR без Данък добавена стойност.
Крайният период за приемане на предложения или заявки за присъединяване е 18 май 2018 г.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР