Обществена поръчка за доставка, монтаж, тестване, въвеждане в експлоатация и

...
Обществена поръчка за доставка, монтаж, тестване, въвеждане в експлоатация и
Коментари Харесай

Димитровград обяви отново поръчка за 3.2 млн. лв. за подмяна...

Обществена поръчка за доставка, монтаж, тестване, въвеждане в употреба и гаранционно обслужване на 2815 инвенторни климатика за битово отопление разгласи още веднъж община Димитровград.

Прогнозната стойност на поръчката е 3 247 311 лева без Данък добавена стойност. Офертите на претендентите ще бъдат отворени на 11 ноември. Както към този момент писахме, в края на септември кметството приключи първата социална поръчка за климатиците. Това се наложи, откакто и 6-те подаднни предложения не отговаряха на изискванията или бяха несъответствуващи.

Припомняме, че тази седмица беше оповестена и социална поръчка за демонтирането на 2033 печки на твърдо гориво с планирана стойност 44 418 лева без Данък добавена стойност.

И двете поръчки са по плана за възстановяване качеството на атмосферния въздух на община Димитровград посредством замяна на отоплителните устройства на твърдо гориво с други различни форми на отопление. Климатиците ще са за утвърдените след проучване семейства, декларирали замяна на топлинните уреди и съоръжения на дърва и въглища с екологосъобразни.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР