Общестевно обсъждане за нова жилищна сграда в Овча купел ще

...
Общестевно обсъждане за нова жилищна сграда в Овча купел ще
Коментари Харесай

Обществено обсъждане за нова жилищна сграда в Овча купел

Общестевно разискване за нова жилищна постройка в Овча купел ще има в четвъртък на 11 октомври т. година За това оповестяват в групата на региона, в обществената мрежа. Новият градеж ще бъде на гърба на бл. 1 в зоната на улиците „ Маестро Кънев “ и „ Буземска “, написа Столица.бг

Инвеститорите към този момент са се срещали с представител на жителите и са го помолили той да осведоми хората. Те са посочили и плана на градежа, с цел да има предварителна информация.

Височината на жилищната постройка е 5 етажа с 54 жилището. Предвидени са 54 паркоместа, по едно за всеки апартамент, като съвсем всички са подземни. Новата постройка ще има разстояние 20 метра от съществуващия бл. 1, а условието е 15 м. Височината ще е 15 метра, само че поради денивелацията от едната страна ще доближи 12 метра.

Обсъждането е от 17 часа в постройката на районната община.

В Овча купел са много чувствителни към новите градежи заради случаят при започване на септември. Тогава пропадна строителен ров и дружно със земната маса и автомобил. Това стана до бл. 412. В момента сторежът е спрян и по него се правят единствено укрепителни действия.

Пак преди месец от Овча купел излязоха на митинг поради презастрояването в региона.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР