Обща екскурзия планираха Радост Драганова и Иво Аръков, но плановете

...
Обща екскурзия планираха Радост Драганова и Иво Аръков, но плановете
Коментари Харесай

Аръков на плаж в Камбоджа, Радост Драганова в Ковид отделение 


Обща екскурзия възнамеряваха Радост Драганова и Иво Аръков, само че проектите им крепко се провалиха! Колегите от „Мармалад“ се оказаха блокирани и разграничени в Камбоджа поради китайския микроб.
Радост Драганова идва в страната малко преди Нова година. И се оказва задържана в Коронавирус поделение дружно с щерка си.

По същото време Иво Аръков лети също до Камбоджа, само че за разлика от екранната си половинка съумява да види плажа. Актьорът, снимал се в турски шлагер с Къванч Татлъту, е на екзотичната екскурзия в компанията на половинката си Габи.

„Ето ме и мен. Две неща – удовлетворен съм, че е 30 градуса, само че в това време съм изтощен от пътуването, което продължи повече от 25 часа. Имаше и различен трагичен бонус, за който ще ви опиша по-късно“, написа Аръков в обръщение от Камбоджа. Вместо да се жалва, той е ангажиран да се къпе във водата и да се мята по пясъка с безумно надарената си 20-годишна другарка.

Не по този начин протича пътешествието за Драганова. Водещата каца в Камбоджа на 28 декември, като локалните ограничавания изискват от туристите да имат имунизация, както и да показват отрицателен резултат от PCR тест, изработен в последните 72 часа. Освен това на всички пасажери се прави бърз тест. Дъщерята на Радост се оказала с позитивен резултат – или най-малко по този начин управляващите споделили на българките. Най-скандалното е, че Радост по този начин и не вижда въпросния „положителен“ тест. „Дойдоха служители на реда с оръжие и изнесоха щерка ми в една обособена зона. Поисках да видя резултата от нейния тест, само че това не се случи“, ядосва се Драганова. За похлупак вторият бърз тест на щерка й се оказва отрицателен, само че се наложи да чакат още няколко дни до резултати от PCR тест. Всеки ден коства над 100 $ за престой в съответната зона, а в отделението никой не приказва британски – най-после се наложи външно министерство да се заеме със случая и безусловно часове преди новата година най-сетне Радост и щерка й са настанени в естествен хотел, с цел да честват.Дали и Иво Аръков се е присъединил в купона по този начин и не е ясно, написа hotarena

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР