Общ кадър на тв водещите Димитър Рачков и Мария Игнатова

...
Общ кадър на тв водещите Димитър Рачков и Мария Игнатова
Коментари Харесай

Рачков и Мария се събраха

Общ кадър на тв водещите Димитър Рачков и Мария Игнатова разбуни духовете, че двамата още веднъж са се събрали. Засега те не разясняват дали искрата сред тях още веднъж е пламнала, само че е ясно, че са си дали прошка взаимно, защото до този миг даже продуцентите им мъчно ги събираха на едно място.

На фотографията Рачков и чаровната русокоска са на маса с другари, измежду които някогашният брачен партньор на Мария - предприемачът Петко Димитров и актуалната му обичана - танцьорката Яна.

Разривът в връзките на една от най-обичаните двойки в хайлайфа се удостовери публично предишния август, оповестява Монитор. Двамата обаче са поели по разнообразни пътища още през януари 2017 година Звездната двойка бе поставяна от клюката в разнообразни любовни триъгълници.

Според анонимни източници, по това време чаровната русокоска освен имала нов мъж до себе си, а и се готвила за женитба. Именно годежът предизвикал екранната половинка на Зуека да направи публично изказване за краха на любовните им връзки. Двама бяха спрягани за кандидат-младоженци. Единият е цирковият акробат Енчо Керязов, защото двамата били видяни да интимничат на юбилея на продуцента Маги Халваджиян в столично заведение. Другият е незнаен мъж, за който в следствие стана ясно, че е водачът на майката на Мария.

Не по-малко бяха и догатките, че Рачков е оставил Мария поради нова възлюбена. Най-често забъркваните в триъгълника имена бяха тези на попфолк дивата Преслава и адреналинката Ради.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР