Обсъжда се ново разхлабване на мерките у нас, анонсира здравният

...
Обсъжда се ново разхлабване на мерките у нас, анонсира здравният
Коментари Харесай

Обсъжда се ново разхлабване на мерките у нас

Обсъжда се ново разхлабване на ограниченията у нас, анонсира здравният министър. Премиерът Бойко Борисов съобщи, че чака до месец май българите да изградят групов имунитет. Борисов разяснява и резултатите от миналия избор.

В идващите два месеца България чака 2,7 млн. ваксини на „ Пфайзер “ по европейския проект за взаимност, заяви министър председателят Бойко Борисов във включване онлайн във „ Facebook “.

„ Ние мислехме август месец, само че аз съм уверен, че май месец ще има имунизирани над 3 млн. и тези, които са оздравели, ще мине груповият имунитет, да се махне тази пандемия, да не пристигна след това някой да си приписва услугата “, сподели Бойко Борисов.

Заради наклонността за спад на заболеваемостта у нас се разисква и разпределяне на още ограничения.

„ Продължава да понижава процентът на заболелите, като това е една добра индикация ограниченията работят, обсъждаме и други ограничения да отпаднат, съобщи проф. Костадин Ангелов.

„ Хубаво е с Кралев да видите, по осем, 10 % пускат в Англия и Нидерландия аудитория, времето е хубаво, мислете да върнем хората по стадионите “, добави Бойко Борисов.

Премиерът разяснява и резултатите от изборите.

„ Няма до момента друга партията да излиза от цялостен мандат и отново да печели изборите, само че просто ни завиждат “, сподели той.

В неделния ден Борисов направи и няколко инспекции - на разширението на Околовръстния път на Пловдив, на ремонта на Мулдавския манастир " Света Петка ", както и на стадион " Христо Ботев " в Пловдив, за чийто градеж са отпуснати 25 млн. лева
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР