Обсъдихме приоритетите на българското правителство и как да използваме възможността,

...
Обсъдихме приоритетите на българското правителство и как да използваме възможността,
Коментари Харесай

Денков и Илиана Иванова се разбраха: Ще работим, за да представляваме достойно българския интерес в Европа

Обсъдихме целите на българското държавно управление и по какъв начин да използваме опцията, която позицията на като еврокомисар дава като благоприятни условия за България да се възползва оптимално от европейските структури, фондове, просвета, продан " ​​​​​. 

Това разяснява министър председателят акад. след срещата си еврокомисар в Министерски съвет. 

По думите му е реализирано цялостно единодушие във връзка с целите на България и метода, който да се употребява. 

Еврокомисар очерта измежду значимите цели приемането ан България в Шенген, еврозоната, както и елемнтите, в ресора, кокто поема. 

Доста значими задания за една година. Ще имаме и други срещи. Предстоят срещи и с отрасловите министри, в които ще приказваме корнектено за обучение, иновции, просвета и спорт, добави бългасркият еврокомисар. 

Ние можем и би трябвало да работим дружно. Вие на национално равнище да осигурявате нужната непоклатимост и взимането на бързи и съответни решения. Аз да съставляват страна ни в колежа на комисарите Европейската комисия. Предстоят значими тематики - прегледа на средносрочната финасова рамка, на новогодишната финансова рамка. Трябва да имаме място на масата на тези договаряния. Обещахме си да бъдем в непрескъснат разговор с българските управляващи, с цел да представляваме почтено българския интерес в Европа, означи Иванова. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР