Обсъдиха се важни точки за предприемане на действия при усложнени

...
Обсъдиха се важни точки за предприемане на действия при усложнени
Коментари Харесай

Обсъдиха готовността при бедствия в Община Асеновград

Обсъдиха се значими точки за предприемане на дейности при усложнени метеорологични условия

В община Асеновград се организира съвещание на Общински съвет по понижаване риска от бедствия (ОСНРБ), по отношение на идния есенно-зимен интервал и готовността на структурите за действие в усложнени метеорологични условия. Участниците в съвещанието бяха представители на териториалните звена на централната администрация, за изпълнителната власт и общинските структури.



Всички изготвиха къси отчети  за готовността им за работа при зимни условия и при внезапно затруднение на ситуацията, включително - и при нарушение на главните услуги. В съвещанието имаше представители на детски градини, учебни заведения, районно управление (на МВР) - Асеновград, Военно формирование 24490, МБАЛ – Асеновград, АПИ, EVN, " Овергаз ", ВиК - Пловдив и други

Информацията, която показаха на управлението на общината, касае готовността им за осъществяване на естествен образователен развой през зимния интервал, осигуреност с горива за отопление, както и какви разновидности имат за организация на дейностите при нарушение на доставките на ел. сила, газ, храна и други и какъв е редът за прекосяване към насилствени ваканции.

Обсъдиха се значими точки за предприемане на дейности при изобилен снеговалеж, рискови дървета, техника за разчистване на пътя, спиране на ел. зареждане и бързината, с която може да се реагира при такива обстановки. Ръководството на общината благодари за съдействието с всяка една институция и през предходните години, за това, че всички се отнасят съзнателно и отговорно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР