обро настроение, свеж хумор и споделени семейни моменти очакват зрителите

...
обро настроение, свеж хумор и споделени семейни моменти очакват зрителите
Коментари Харесай

Щурото приключениe „All Inclusive“ се завръща тази вечер по NOVA

обро въодушевление, пресен комизъм и споделени фамилни моменти чакат феновете с обичаните герои на един от най-успешните български сериали – „ All Inclusive”. Тази вечер от 20:00 ч. по NOVA вторият сезон на комедийната поредност дава начало на идната фамилна отмора на Сиромашки и Чобанови – този път в мистичните Родопи. Към тях ще се причислят и колоритните Хаджикосеви, с които се срещнаха по време на предходната си почивка. Още в премиерния епизод другарските фамилиите идват във Велинград, където ги чакат първите занимателни обстановки.

„ Влязохме в ролята на същинско семейство и още веднъж бяхме един обединен екип. Сякаш не се бяхме разделяли. Почивката на нашите герои още веднъж минава прелестно. Този сезон е друг, тъй като не сме на море, а на планина. Тук подчертаваме още веднъж освен върху красивата българска природа, само че и върху нашето антично културно-историческо завещание. Отношенията сред героите се надграждат и стават все по-интересни “, описа артистът Ненчо Балабанов тази заран в „ “.

За новата сюжетна линия, която чака феновете в идващите епизоди, подсказва и мотото на втория сезон – „ Съкровището е в теб “. През облиците на Христо и Надя, които са татко и щерка в сериала, ще бъде наранена значимата тематика за любовта към родната българска земя, връзката ни с нея и преоткриването на нейните културно-исторически благосъстояния, с които можем да се гордеем.

„ Моята героиня в действителност претърпя трансформация през първи сезон – израсна духовно, съумя да усети същинските неща като другарство, обич, семейство. И беше значимо, че разбра, какво значи да се бориш за огромна социална идея. В този сезон става въпрос за историческото завещание на България и Надя се впуска в идеята с цялото си сърце. Покрай нейната първа обич Мартин, тя се възпламени по тематики, свързани с екология и история. Ще издам, че във втория сезон я виждаме към този момент като студентка по археология “, споделя Йоанна Начева.

Част от радостната компания във втория сезон на „ All Inclusive “ ще бъдат актьорите: Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Нели Монеджикова, Явор Борисов, Елени Декидис, Силвестър Велячки, Александрия Чальовски, Петър Калчев и Алекс Иванов. Продуцент на сериала е Краси Ванков, а режисьори са Боя Харизанова и Александър Косев. Сценарият е дело на Иван Ангелов, Георги Иванов и Боби Борисов, а музиката е на композитора Марио Балтаджиев.

Не пропускайте да видите първите занимателни завършения от щурата фамилна почивка в „ All Inclusive” довечера от 20:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР