Обречената любов между актьора Любомир Нейков и топ репортерката Генка

...
Обречената любов между актьора Любомир Нейков и топ репортерката Генка
Коментари Харесай

Старата любов на Любо Нейков отново почука на вратата му, за да…

Обречената обич сред артиста Любомир Нейков и топ репортерката Генка Шикерова очевидно не е напълно изчезнала. Комикът е потърсил разтуха след следващата застигнала го фамилна покруса точно на рамото на напористата брюнетка, написа "Таблоид ", без да се базира на съответен източник.

Преди по-малко от месец Нейков се елементарни с майка си — вуйна Цеца, която умря на 70-годишна възраст и до сетния си мирис не можа да прежали другия си наследник — Цветан, който й бе лишен от ориста.

Любо се сринал след следващата гибел на непосредствен, само че изненадващо от депресията го извадило известие от някогашната му възлюбена, която му предложила да се видят на по кафе и да обсъдят човешката тленност и нещата от живота като цяло. Актьорът незабавно откликнал.

Той изплакал пред Генка всичките си терзания. След срещата двамата се чуват постоянно по телефона, а Нейков споделял пред другари, че с никого не усеща такава непосредственост на чисто прочувствено равнище като с репортерката, написа още клюкарският вестник.

Актьорът и продуцент в никакъв случай не е криел, че Шикерова е огромната му обич. Пикът на връзката им бе през 2010 година, само че Генка решила да постави край, а повода била нежеланието на Любо да се разведе със брачната половинка си Гинка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР