Образувано е досъдебно производство за отвличане на 12-годишния Александър, който

...
Образувано е досъдебно производство за отвличане на 12-годишния Александър, който
Коментари Харесай

Подозират, че 12-годишният Александър от Перник може да е отвлечен

Образувано е досъдебно произвеждане за похищение на 12-годишния Александър, който изчезна в Перник.

" Към момента не знаем дали то фактически е отвлечено, или просто е изчезнало. Tрябваше обаче да реагираме и да образуваме наказателно произвеждане и най-близкият текст - само вероятният, е да образуваме произвеждане за похищение ", разяснява пред Българска национална телевизия новоизбраният за втори мандат шеф на Националната следствена работа Борислав Сарафов.

" Това са наредбите на Наказателния кодекс, който за жалост не е обновен от доста от дълго време. Аз благодаря на всички жители, които поставят старания, благодаря на гражданското общество, че се е мобилизирало да открие детето - над 1000 души са се засилили. Надявам се тази история да получи сполучлив свършек ", сподели още зам.-главният прокурор.

12-годишният Александър е с аутизъм и е хиперактивен. Детето се отглежда само от татко му, който е с двигателни проблеми.

То бе последно видяно в региона на Профилакториума в Перник към 17 часа в петък. Той е с тежка форма на аутизъм. Облечен е със сив суичер, тъмни дънки и носи в себе си розова плюшена играчка. Висок е 150 см.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР