Образувани са две досъдебни производства, трима са били задържаниВ рамките

...
Образувани са две досъдебни производства, трима са били задържаниВ рамките
Коментари Харесай

Спецакцията в Асеновград: Глобиха 226 шофьори, откриха 300 л...

Образувани са две досъдебни производства, трима са били арестувани

В рамките на извършената през вчерашния ден полицейска спецакция в Асеновград и част от обитаемоте места в района общо са спрени 411 возила. Проверени са 593 лица, 13 частни адреси и 35 търговски обекти. Издадени са 10 протокола по Закона за Министерство на вътрешните работи. За установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата са формирани 37 акта, връчени са и 118 санкции с фиш. Допълнително са издадени и 71 електронни фишове за регистрирани с камера коли, които са се движили със скорост над допустимата. По административен ред са глобени и трима души с нередовни документи за идентичност, а други 12 – според Закона за гражданската регистрация.

Както бе оповестено, с изключение на екипи на полицията и жандармерията, в акцията участваха и представители на ТДНАП, Агенция „ Митници “, Областна дирекция по сигурност на храните и Регионална дирекция по горите, от които има общо 7 формирани актове за открити нередности.  

В хода на интервенцията за период до 24 часа е арестуван асеновградчанин, съхранявал в дома си 300 литра безакцизен алкохол. Същата полицейска мярка е взета и по отношение на собственичка на магазин и друга жена, от които са иззети избрани количества облекла с лого на предпазени търговски марки, без нужните документи за генезис и право на разпространяване. От различен частен адрес пък са конфискувани 27 нелегално притежавани муниции. По случаите се водят две досъдебни производства и две инспекции.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР