Образът на Путин като защитник на родината и нацията е

...
Образът на Путин като защитник на родината и нацията е
Коментари Харесай

Журналист: Руските пропагандисти започнаха да обвиняват Украйна още преди изявлението на Путин, което дойде 20 часа по-късно

" Образът на Путин като бранител на родината и нацията е мощно ударен. Това е голям пестник. Една седмица след президентските избори се случи това нещо - видя се, че " аз бранителят на родината, се продънвам ". Това разяснява в студиото на NOVA зам.-главният редактор на " Дневник " Петър Карабоев.
 
" Това, което виждам да се случва и да се приказва за атентата в Москва е, че поради него има диалог на три равнища. Пропагандистите започнаха още преди изказването на Путин, което пристигна 20 часа по-късно – да упрекват Украйна. Това продължава и сега.  В по-спокойните среди се приказва за това, че явно има проблем с " Ислямска страна " и ислямистите и отслабена ли е вътрешната сигурност на страната поради войната.  И в професионалните среди – третият и най-тесен кръг, се приказва за проблемите с ислямистите ", уточни Карабоев.
 
" Тази част от " Ислямска страна ", която се намира в Афганистан, на процедура води война с целия свят, тъй като считат, че Аллах по този начин е разпоредил. Те са теократична организация. Големият въпрос е дали съветското общество има проблем с ислямизма. В Русия има извънредно отрицателно отношение към мигрантите. Създава се така наречен " гаражен ислям " - хората ще намерят метод да практикуват религията си ", уточни той.
 
По думите му данните до момента демонстрират, че терористите са умъртвили действително не повече от една трета от хората в концертната зала. " Останалите са починали, тъй като са били стъпкани в суматохата или са били задушени от дима ", добави той.
 
По думите му има едно концептуално изкривяване на функционалността на спецслужбите в Русия, когато Путин пристигна на власт.  " Той ускори извънредно доста тяхната репресивна функционалност. Руският водач понижи успеваемостта на осведомителната част на службите. Гравитационният център на задачата им е преместен доста встрани ", счита анализаторът.
 
" В Русия има всевъзможни хора - там има милиони, които не са руснаци. Те мълчат, тъй като репресията е доста мощна. Режимът няма никакъв проблем да репресира и да всява боязън. Вследствие на атентатите се реагира с натягане на гайките от страна на режима. Възможно е да вкарат смъртното наказване в страната ", предвижда журналистът.
 
Според него съветското общество е толкоз натегнато поради войната, че е допустимо да се отвори кутията на Пандора и да настане цялостен смут.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР