Образът на американския президент Джо Байдън, който се създава от

...
Образът на американския президент Джо Байдън, който се създава от
Коментари Харесай

Путин за образа на Байдън: Нищо общо с реалността!

Образът на американския президент Джо Байдън, който се основава от съветските и американските медии, няма нищо общо с действителността. Това съобщи съветският президент Владимир Путин на среща посредством видеовръзка със приключили програмата за кадрови запас на Висшето учебно заведение за обществена администрация, представен от TACC.

„ Образът на президента Байдън, който е изобразен от нашата и даже американската преса, няма нищо общо с действителността “, акцентира Путин. Байдън е експерт и би трябвало да работите с него доста деликатно, с цел да не пропуснете нищо, сподели Путин, съобщи организация " Фокус ".

" Образът, който рисуват, може даже да обезкуражи малко. Но тук няма нищо обезкуражаващо: Байдън е експерт. И би трябвало да работите доста деликатно с него, с цел да не пропуснете нещо. Уверявам самият не пропуща нищо ", акцентира Путин. Байдън схваща какво желае да реализира и работи доста ловко в общуването онлайн, сподели Путин.

" Той е събран, той схваща какво желае да реализира. И го прави доста ловко. Веднага се усеща ", споделя съветският водач. Путин изрази вяра, че на американския водач ще бъде " разрешено да работи умерено ". " Наистина се надявам, че няма да бъде като предходните години и на него (президентът на Съединени американски щати Джо Байдън) ще му бъде позволено да работи умерено ", сподели Путин.

Атмосфера на срещата на върха Русия-САЩ

Путин съобщи, че атмосферата на руско-американската среща на върха в Женева е била доброжелателна, той и Байдън са съумели да схванат позициите си по основни въпроси. " Обстановката беше много доброжелателна. Струва ми се, че успяхме да се разберем, да разберем позициите си по основни въпроси. Те се разграничават в доста връзки ", сподели Путин. Президентът на Руската федерация добави, че срещата на върха е разрешила да се дефинира в какво тъкмо се състоят тези разлики.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР