Обратното броене започна! Световната купа по художествена гимнастика в София

...
Обратното броене започна! Световната купа по художествена гимнастика в София
Коментари Харесай

Световната купа, която всички очакват с нетърпение

Обратното преброяване стартира! Световната купа по художествена гимнастика в София ще се състои от 26 до 28 март в " Арена Армеец "!

Всички съчетания може да гледате директно по RING, на платформата VOYO.BG, както и на уеб страницата btvnovinite.bg. В неделя (28 март) финалите на обособените уреди ще бъдат излъчени и директно по bTV!

Снимка: БФХГ

Световната купа у нас е първият лъч след тежкия интервал от повече от година, в който грациите не съумяха да вземат присъединяване в оспорвана конкуренция. Както в целия свят, по този начин и в този на художествената гимнастика, пандемията от ковид си сподели думата! Сега девойките са подготвени! И нямат самообладание да в покажат, че не са си почивали, а са създали съчетанията си още по-сложни и атрактивни.

Световната купа в София ще бъде и подготовка за олимпийските игри в Токио, които бяха отсрочени с 12 месеца и би трябвало да се проведат през лятото на 2021 година Българските гимнастички няма за какво да се тормозят, защото към този момент завоюваха оптималните 3 квоти - 2 за самостоятелни представителки и 1 за ансамбъла.

Снимка: БФХГ

Ясно е, че родните гимнастички би трябвало да живеят с огромните упования. Това е орисията да тренираш един от най-успешните спортове у нас. Всеки се пита дали девойките съумяха да се оправят с оня интервал на неопределеност около анулираните куп надпревари. Е, време е да разберем!

Е задачата към този момент е ясна - положително показване на Световната купа у нас!

Снимка: БФХГ

Една от тайните за прекосяване през тежкия интервал сигурно е другарството. Такова, каквото има в ансамбъла сред Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова. Познавате ги като една добре сработена машина! А с всяка от тях настрана може да се запознаете в поредицата " Различните 5 " в предаването " Преди обед " до края на работната седмица!

Първа, като капитан, за своя живот описа Симона Дянкова, а на следващия ден (23 март) ще повдигнем завесата и ще ви пуснем в персоналния свят на Лаура Траатс.

Световната купа по художествена гимнастика ще се организира от 26 до 28 март, като и трите дни ще бъдат излъчени директно по RING, на платформата VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg. В неделя (28 март) финалите на обособените уреди може да гледате и директно по bTV!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР