Обратното броене започна официално, особено след като Мартин Скорсезе най-сетне

...
Обратното броене започна официално, особено след като Мартин Скорсезе най-сетне
Коментари Харесай

Новият филм на Леонардо ди Каприо ще бъде факт през Октомври

Обратното преброяване стартира публично, изключително откакто Мартин Скорсезе най-накрая разгласи премиерната дата на новия си филм „ Killers of the Flower Moon “, в който взима присъединяване и Леонардо ди Каприо, несъмнено.

Това е шестият общ план сред 48-годишния артист и режисьора от италиански генезис. Филмът ще бъде реалност в кината на 20 октомври 2023 година, а по-късно ще можем да го гледаме и в стрийминг на „ Apple TV + “.

Официалната премиера на новия филм на Скорсезе ще бъде в Кан, на чийто червен килим ще забележим Лео ди Каприо дружно с останалата част от актьорския състав на кино лентата, в лицата на Лили Гладстоун, Робърт де Ниро, Джеси Племънс и Брендън Фрейзър.

„ Killers of the Flower Moon “ е основан на едноименния бестселър, написан от Дейвид Гран, чийто сюжет се развива през 20-те години на предишния век в Оклахома и разказва поредност от убийства, осъществени в окръг Осейдж, откакто в локалните земи са открити залежи на нефт.

Леонардо ди Каприо дефинира „ Killers of the Flower Moon “ като същински „ шедьовър “

„ Филмът споделя историята на индианско племе, на което е била предопределена ужасна територия, която те са обичали, тъй като са били сигурни, че белите в никакъв случай няма да се интересуват от нея “, споделя Скорсезе през 2020 година

 Леонардо ди Каприо дефинира „ Killers of the Flower Moon “ като същински „ шедьовър “

„ Тогава там се откриват залежи на петрол и за към 10 години Осейдж се трансформират в най-богатите хора в света. Както при минните региони на Юкон и Колорадо, тогава идват и лешоядите, белите, европейците. Там подземният свят има подобен надзор над всичко, че е бил по-вероятно да отидат в пандиза за убийството на куче, в сравнение с за убийството на индианец “, приключва режисьорът на хитовия кино план.

Дрю Баримор счита, че Леонардо ди Каприо е неприятното момче на Холивуд

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР