"Обратно на работа", така Деси Цонева обяви с кадър във

...
"Обратно на работа", така Деси Цонева обяви с кадър във
Коментари Харесай

Деси Цонева се връща в На кафе - slava.bg

"Обратно на работа ", по този начин Деси Цонева разгласи с кадър във Facebook завръщането си в „ На кафе “.

Цонево роди преди по-малко от година, само че към този момент е подготвена за цялостен работен ден и няма самообладание да прави това което най-вече обича - да репортерства.Тя сподели и фрагменти от планьорката на Гала и екипа „ На кафе “. На огромна маса от рано сутринта мъдрят тематиките и гостите, вършат график и разискват дилемите на всеки.

Деси Цонева е с огромна усмивка и няма желание да чака цялостните 2 години майчинство, ще си работи от в този момент. Това не е първото й връщане на екран. 11 дни откакто през октомври 2019 година родиБианка-Димана, Деси направи изявление с някогашната адреналинка Камелия Аврамова. Дори и в деня на раждането трябвало Деси Цонева да е на фотоси, само че бебето се оплита в пъпната шнур и се наложило да бъде извадено няколко дни по-рано.

Връщането на Деси Цонева в „ На кафе “ не е единствената оригиналност тази есен в тв ефира. На дребния екран ще има и други рокади - Натали Трифонова ще води „ КуулТ “, което години наред бе „ чедото “ на щерката на Аня Пенчева - Петя Дикова. След като роди тя слезе от екран и си откри нейна заместничка, която също забременя.

Мария Игнатова сменя Венета Райкова в „ Папараци “, само че и самият формат на шоуто се трансформира. Ева Веселинова, която разгласи, че завършва с „ На кафе “ и не знае какво ще прави от септември, попада на върха на злите езици. Осведомени източници настояват, че точно тя ще е зад един от костюмите в ралитито на Маги Халваджиян „ Маскираният артист “.

Освен всичко друго на екран скоро може да видите още Влади Въргала, Иво Танев, Стефания Колева и Параскева Джукелова, които могат краткотрайно да станат част от Нова телевизия, само че към този момент всичко е дълбока загадка, писа „ България Днес “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР