Обратно на много мнения, аз смятам, че правителство ще има,

...
Обратно на много мнения, аз смятам, че правителство ще има,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Борисов един факт да трябва да ви каже, няма да може

" Обратно на доста отзиви, аз считам, че държавно управление ще има ", това съобщи пред Радио " Фокус " водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Видяхме през вчерашния ден едно изследване, съгласно което над 60% от гласувалите в това изследване споделят, че би трябвало да има постоянно държавно управление. То в действителност е належащо. Трябва ни постоянна, поредна политика, парламент ", продължи водачът на левицата.

" Така че и нашето предпочитание, блян е да има постоянно. Аз считам, че ще има, само че от българските гласоподаватели зависи какво ще е то – дали ще се събере болшинство, с което да продължим смяната в България, подреждането на страната, скъсването със задкулисието, скъсването с обръчите от компании, правов ред, правдивост да има, да има обществена страна, да има сигурна страна, или ще върнем остарялото, добре познато, " ГЕРБ “ модел, " Борисов “ ръководство с всички свързани с този модел на ръководство зависимости и 10 милиарда обири годишно ", разяснява Корнели Нинова.

Относно изказванието на Бойко Борисов, че България сега " пръска кръв “ от неразумното ръководство на финансите, Нинова означи, че това е неистина.

" Нека да забележим обстоятелствата. Оставихме през юли в бюджета 8,5 милиарда лв., 1,5 милиарда остатък. От отпуснатите от Народното събрание за теглени заеми за България 10 милиарда сме изтеглили 1,5 милиарда. А общо за нашето ръководство дългът на България, общият дълг падна с 2 милиарда. Е къде тук има нещо безразсъдно финансово? Напротив, оставихме постоянни финанси, постоянна стопанска система, мощна обществена поддръжка за хората. Нищо правилно няма в това. Аз съм сигурна, че в случай че попитате - Борисов едно число да ви каже, какво значи " финансов колапс “, " безразсъдно ръководство на финансите “ – един факт да ви каже, той няма да може. Това е просто факсимиле ", означи Нинова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР