Обратите в Игри на волята са големи, а най-засегнат от

...
Обратите в Игри на волята са големи, а най-засегнат от
Коментари Харесай

Ралица Паскалева потъна в земята от срам

Обратите в " Игри на волята " са огромни, а най-засегнат от тях се оказа Гатьо. Той и съотборникът му Цецо бяха пленени от дамите и към този момент публично са в племето на Амазонките. Това по никакъв начин не се хареса на Гладиатора, който има себе си за огромен мъж.  

Като че ли Цецо се радва да попадне в женското племе, само че зад това се крие друга цел и Гатьо го издаде в народен ефир. Оказа се, че приятелят му е бясно влюбен в една от участничките в шоуто. 

" Той тук харесва едно момиче и дори ще й кажа името. Харесва Ива. Много ми е приказвал за нея и в този момент му се сбъдна фантазията да е при нея. Е, споделих го, Цецо. Да не ми се сърдиш. Това е ситуацията ", изцепи се Гатьо в народен ефир. 

Двамата са си говорили като другари отвън камерите, само че Гатьо се ядоса, че е изместен в друго племе и съотборникът му не споделя неговата тъга. И реши в народен ефир да се изяви като клюкарка. 

" Дали е мъжко да издадеш загадка на другар, Гатьо ", питат се фенове, които от ден на ден се смеят на държанието му, което няма нищо общо с мъжко. Да не приказваме, че в последната игра Гатьо се показа комично и поради него цялото племе ще живее на " Дивата река ". Зрителите се надяват, че при последващи елиминации точно той ще си тръгне от предаването. Заедно с Валентин се трансфораха в най-мразените участници, написа show.blitz.bg.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР