Обрат с изстрадалото куче Берта в Пазарджик. Както ви съобщихме

...
Обрат с изстрадалото куче Берта в Пазарджик. Както ви съобщихме
Коментари Харесай

Обрат със спасеното куче в Пазарджик, откраднаха го

Обрат с изстрадалото куче Берта в Пазарджик. Както ви съобщихме по-рано през днешния ден животинчето е било освободено от синджира, с който е било вързано в изоставена къща. Там кучето е прекарало дълго време, по намерено небе като положителни съседи са му носили храна. Нощта е прекарало в дома на един от доброволците, грижили се за него, само че по персонални аргументи се е наложило да отсъства от вкъщи си. Затова дамата е върнала Берта в изоставената къща.

Известно време по-късно лек автомобил с пазарджишка регистрация е пристигнала на адреса и кучето е отведена. Няма информация къде се намира то.

" СПЕШНО! Издирва се - PA9298KP, сива тойота. Изоставеното куче в гр. Пазарджик беше откраднато, час преди да бъде осиновено и преди сбирката ни на битака в 16:00ч. В продължение на 5 години кучето е гледано в извънредно нечовешки условия, след десетките споделени постове, някой е пристигнал тъкмо час преди да помогнем на Берта и я е закарал на някъде. Споделям регистрационни номер на колата, в случай че някой знае кой е този човек, апелирам да се свърже с мен!!! Тези хора да изруди!!!, “ написа Genoveva Pekanova.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР