Обръщение на г-н Пол Белогур към привържениците на ФК ПиринСкъпи

...
Обръщение на г-н Пол Белогур към привържениците на ФК ПиринСкъпи
Коментари Харесай

Обръщение на собственика на Пирин Пол Белогур към феновете

Обръщение на господин Пол Белогур към последователите на ФК Пирин

Скъпи другари,пиша следните редове във връзка идното възобновяване на шампионата и завръщането на обичания ни Пирин към уговорките му в формалните срещи от Първа лига. Предстоят ни много виновни и сложни дуели, а началото ще бъде обещано с двете семейства през месец февруари, в които тимът би трябвало да покаже оптималната подготвеност за победа и прословутия „ пирински дух “.

Този „ пирински дух “, който отличава нашия тим от останалите и му оказва помощ да се оправя в сложните моменти. Този дух, който се вселява в играчите, с помощта на Вашата поддръжка от трибуните! Ето за това ви приканвам, да бъдете на стадиона, да бъдете покрай тима! Скъпи последователи, Вие сте най-голямото благосъстояние на Пирин, а Пирин има голяма потребност от Вас, от вашия глас, от вашите овации и сила.

Убеден съм, че дружно с вас, последователите на тима, Община Благоевград в лицето на господин Илко Стоянов и останалите сътрудници на клуба, ще успеем да осигурим още по-добро бъдеще на обичания ни Пирин. Всички дружно, като едно огромно „ зелено семейство “ ще продължим напред развиването на клуба. И за това очаквайте в скоро време нови решения в тази посока – а точно по-доброто бъдеще на Пирин и на футбола в Благоевград.

Всички сме наясно, че мястото на Пирин във краткотрайното класиране не дава отговор на упоритостите, фантазиите и желанията на хората, които обичат тима, за това с дружни старания ще продължим да вършим най-хубавото на което сме способни в търсене на по-успешно показване точно на 100 годишнината на обичания Пирин. Представяне на терена със мощни игри и положителни резултати. Но и показване като клуб отвън терена, който възпитава младежите в града и района на обич към спорта и главните и най-ценни човешки добродетели.

С почитание:Пол Белогур(Собственик на ФК Пирин)

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР