Обръщам се към нас, към софиянци, ние трябва да подкрепим

...
Обръщам се към нас, към софиянци, ние трябва да подкрепим
Коментари Харесай

Борисов имитира подкрепа за Терзиев, закани се на ПП/ДБ, че ще съжаляват, ако играят срещу ГЕРБ в страната

„ Обръщам се към нас, към софиянци, ние би трябвало да подкрепим претендента на държавното управление Васил Терзиев, колкото и да не ми е от вътрешната страна, да ги забележим по-късно дали и какви болшинства ще създадат в общинския съвет. Ще се вслушам в казаното от Петков, само че обществено ще го запитвам всеки ден в случай че направи уйдурма в общинския съвет с тези другите хора “.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Самоков.

Думите му обаче прозвучаха мощно иронично, тъй като не пропусна да захапе Терзиев за комунистическото родословие.

„ На мен са ми завещали две стаи в Банкя, на него милиони… ”, сподели някогашният министър председател.

„ В момента имаме да избираме сред алено и тъмночервено в София . Трябва ли да се поддадем на страстта и би трябвало ли в персоналното си партийно его да създадем по този начин, че България да тръгне още по-надолу? Защото хубаво, неприятно, работещо, неработещо, всички имаме искания към един или различен министър “, сподели водачът на ГЕРБ, като е пределно ясно, че аленото са социалистите на Григорова, а тъмночервеното - комунистите на Терзиев.

03 ноември 2023, 17:57

Христо Иванов: Това държавно управление не е тъкмо наше…

„ Трудно ми е да приема думите им за наследствена лустрация, тъй като ние знаехме преимуществата на властимащите по време на комунистическия режим. Правим компромис в името на държавното управление “, добави Борисов.

Той се обърна към ПП-ДБ, към Петков, Христо Иванов и Атанасов.

„ Още имате време по този начин, както аз изнасилвам партията сега, обърнете се, тъй като в понеделник и вторник ще разберем дали сте били откровени в този пост. И в случай че вие с Българска социалистическа партия сте играли дружно против нашите кметове, то ще ви се върне, това ви го давам обещание “, сподели Борисов.

„ Призовавам ви по тази причина по същия метод обърнете се към вашите гласоподаватели, с цел да може и нашите, и вашите най-малко мъничко да се убедят, че страната ни интересува повече от партията, от претендентите и че желаеме да не се счупи това евроатлантическо болшинство. Каквото и да ви кажа повече от това, няма смисъл “, акцентира Борисов.

„ Съгласен съм с Петков, обърнал се е към всички десни гласоподаватели, претендентът на Българска социалистическа партия е подсилен от Николай Малинов, Румен Петков, Българска комунистическа партия, три пъти четох Петков, не видях в това написано от вас да написа Българска социалистическа партия, а тя е издигнала Ваня Григорова и тя беше ваш вицепремиер нейният водач Нинова. Защо пропуснахте Българска социалистическа партия? Защо допускате Българска социалистическа партия да ви поддържа на всички места в страната против ГЕРБ, това почтено ли е “, попита Борисов.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР