Обновеният суши щанд в Kaufland България отвори врати за клиентите

...
Обновеният суши щанд в Kaufland България отвори врати за клиентите
Коментари Харесай

Азиатски шеф приготвя сушито в Kaufland

Обновеният суши щанд в Kaufland България отвори порти за клиентите на хипермаркета в Банишора с по-голямо многообразие от първокачествено суши. За Обенто суши това е най-големият независим обект, основан, с помощта на разрастващата се от ритейлъра идея Shop in Shop. Тя дава отговор на търсенето на клиентите у нас и на устрема на Kaufland да усъвършенства продуктите и услугите, които предлага на клиентите си. Освен комерсиалната зона с над 21 000 качествени и свежи артикули, частта с наематели предлага необятна гама спомагателни артикули и услуги, които трансформират хипермаркетите на Kaufland България в търговски центрове с голям брой обособени обекти.

Всички майстори на суши в обекта в Kaufland Банишора имат специфични знания, насъбрани с опита им в подготвяне на японския специалитет. „ Потреблението на суши у нас пораства и наклонността е то да се усилва. Благодарение и на партньорските ни връзки с Kaufland България успяхме да осъществяваме този независим обект като част от концепцията за магазин в магазина (Shop in Shop)”, разяснява Валери Василев, притежател на Обенто суши. Той добави, че проектите са за разкриване на още обекти в хипермаркетите на Kaufland в цялата страна.

Какво суши избира българинът? „ Сочно суши – най-често с крема сирене и сос “, показва Валери, като изяснява, че това е наклонност, пристигнала от Запада. В класическите предписания японската храна е по-проста, с допустимо минимум подправки и единствено със соев сос. В Kaufland Банишора сушито се подготвя от началник Зунг Унг, който се грижи за това да съблюдава суши етикета и да образова млади гении в тънкостите на занаята. Шеф Унг е безапелационен, че обичайното изразходване на суши е постоянно с ръце или клечки, уасабито работи като антисептик, а джинджифилът се яде сред хапките, с цел да почисти небцето от другите усети.

Kaufland България и Обенто оферират на клиентите си суши специалитети към този момент близо 3 години, а триумфът им се дължи на споделените полезности – чудесно качество за клиентите, никакви взаимни отстъпки във връзка с свежестта на продуктите и висок професионализъм във всеки подробност.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР