Обновените версии на Skoda Kamiq и Skoda Scala са вече

...
Обновените версии на Skoda Kamiq и Skoda Scala са вече
Коментари Харесай

Новите Skoda Kamiq и Skoda Scala вече могат да бъдат поръчани

Обновените версии на Skoda Kamiq и Skoda Scala са към този момент при започване на поръчките в Германия. И двете имат модернизиран дизайн и в този момент оферират по-голяма гама от системи за подкрепяне, високоефективни TSI мотори от поколението evo2 и новоструктурирана гама от съоръжение, съгласно производителя.

Началните цени на линията Essence стартират от 23 420 евро за Scala и 24 390 евро за Kamiq. Линиите съоръжение Essence, Selection и Monte Carlo са налични за избор при стартирането. Клиентите могат също по този начин да персонализират мечтаното си транспортно средство с шест разновидността на интериора плюс опционални пакети. Сега от ден на ден се употребяват и рециклирани и естествени материали за резистентност.

Базовият елемент и в двете серии модели е 1.0 TSI със 70 кВт/95 к.с. и механична 5-степенна скоростна кутия. По-мощната версия на 1.0 TSI доставя 85 кВт/115 к.с. и може да се комбинира с ръчна 6-степенна скоростна кутия или автоматизирана 7-степенна трансмисия с непосредствено превключване.

Най-добрият мотор е 1.5 TSI с интензивно ръководство на цилиндрите (ACT) - извънредно за разновидностите на съоръжение Selection и Monte Carlo. Той идва с 6-степенна кутия или 7-степенна DSG. Всички мотори са представители на последното потомство evo2.

Skoda предлага Scala Essence от 23 420 евро и Kamiq Essence от 24 390 евро - и двата в композиция с 1.0 TSI 70 кВт/95 к.с. Във връзка с базовия мотор, Scala Selection стартира от 25 990 евро, Kamiq Selection се предлага от 27 170 евро. Началната цена за Scala Monte Carlo е 29 690 евро, Kamiq Monte Carlo се предлага от 31 120 евро. С двата фейслифтови модела Kamiq и Scala, чехите към момента оферират на клиентите мотора с вътрешно горене от остарялата школа с бензинови мотори.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР