Обмислят пети сезон на най-гледания сериал в България - Братя,

...
Обмислят пети сезон на най-гледания сериал в България - Братя,
Коментари Харесай

Братя с пети сезон

Обмислят пети сезон на най-гледания сериал в България - " Братя ", разбра HotArena.

Продукцията завърши излъчването си в края на предходната седмица. А финалът бе отворен, което още повече допуска, че през есента ще има продължение. Пети сезон ще има най-много поради феновете. Феновете на сериала желаят кримипоредицата да не стопира. А щом е по този начин, най-вероятно от екипа ще измислят продължение.

Засега всичко е в ръцете на малкия екран, която излъчва епизодите. Ако от медията дадат зелена светлина, кримисериалът ще продължи да съществува.

Шансовете от " Нова " да откажат продължение на сериала са минимални. " Братя " за малко време се трансформира в най-гледания български сериал. Актьорският състав играе съвършено функциите си. А трагичният сюжет държи феновете на тръни всяка серия. В последните фрагменти на последния епизод дамата до Сандо - Гери, умря в ръцете му. Бащата на двамата братя - Филип Карамитев, изигран от Христо Шопов, избяга в Гърция, откакто полицията е по следите му. А основният воин Денис Топал бе освободен от висши чиновници от полицията.

" Братя " стартира своето лъчение на 7 септември 2020 година. За малко време лентата набра скорост и стана обичана на аудиторията. По неофициални данни " Братя " е най-гледаният роден сериал за последната година. Като побеждава в с доста останалите родни поредици.

" Имаме снимани повече от 220 епизода и феновете не престават да гледат тази вълнуваща история. И явно нещо ги провокира да го вършат. Този сезон може би беше най-трудният за снимане от всички останали. Четирима индивида се разболяха от COVID-19. Но намерихме метода да го случим и да се оправим с всички неволи. Искам да благодаря на целия екип ", изясни продуцентът Краси Ванков, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР