Облекчаване на главоболието и понижаване на налягането Този прост метод

...
Облекчаване на главоболието и понижаване на налягането Този прост метод
Коментари Харесай

Облекчаване на главоболието със солени компреси

Облекчаване на главоболието и намаление на налягането

Този елементарен способ ще облекчи главоболието ви и ще възстановява кръвното ви налягане за доста малко време.

Ако имате мощно и отвратително главоболие, пригответе незабавно този разтвор.

Сгънете марля на 8 пласта, а ширината на компреса би трябвало да подхожда на височината на челото ви, а дължината би трябвало да подхожда на обиколката на главата ви.

След това загрейте 250 мл вода до 60-70 градуса и разтворете в нея 2 равни чаени лъжички сол. Ще получите 8% физиологичен разтвор.

Изплакнете челото, ушите и врата си с топла вода. Потопете марлята във физиологичния разтвор, изстискайте леко и я увийте към главата, ушите и врата.

След това легнете. След няколко минути ще почувствате облекчение, само че не бързайте да махате компреса. Оставете за още 20 минути. След като премахнете марлята, измийте челото, ушите и тила още веднъж с топла вода.

За облекчение на главоболието използвайте този елементарен способ и можете да сте сигурни, че ще се отървете от него! Ако имате високо кръвно налягане, направете си и солена вана за краката.

Не се тормозете от солените компреси. Приемът на сол в тялото предизвиква отичане и нараснало кръвно налягане, само че солените превръзки външно работят тъкмо противоположното на кожата, насърчавайки изхвърлянето на течности от тялото, тъй че те работят като диуретик.

Вижте още: Защита на доматите и краставиците от заболявания благодарение на квас

По сходен метод можете да се отървете от подуването на краката: дръжте ги в солена вода за известно време и незабавно ще забележите по какъв начин тежестта и подуването понижават.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР