Облечени изцяло в черни дрехи – така актриси, сред които

...
Облечени изцяло в черни дрехи – така актриси, сред които
Коментари Харесай

Мерил Стрийп на мълчалив протест срещу секс тормоза

Облечени напълно в черни облекла – по този начин актриси, измежду които Мерил Стрийп и Джесика Частейн, ще се появят на церемонията по връчването на премиите Златен глобус, която ще се организира на 7 януари в хотел The Beverly Hilton.

Причината – посредством дрескода си звездите ще се разгласят в „ безмълвен митинг “ против половия тормоз, подбуден от възприятието за великолепие на холивудски асове като Харви Уайнстийн.

Именно обвиняванията против него дадоха старт на лавината от разкрития за сходни похищения в меката на американското кино, написа екран. Сред звездите, които бяха уличени в полов тормоз, са още Мат Лауър, Кевин Спейси, който загуби работата си в оборотния сериал на Netflix Къща от карти и други

Черният цвят може да бележи и целия награден сезон при започване на идната година, заканват се още актрисите.

„ Звезди като Мерил Стрийп, които на драго сърце са работили за Чудовището, ще носят черно на церемонията на Златен глобус в символ на безмълвен митинг. Мълчанието ви в действителност е казусът. Ще приемете подправена премия без да се замислите и това няма да докара до безусловно никаква смяна “, разгневи се пък от своя страна Роуз Макгауън, която бе измежду първите, скочили против перверзията на Уайнстийн.

Тя намеси в проблема и сътрудника си Бен Афлек, като по думите ѝ, носителят на Оскар от години е бил наясно с действията на продуцента, само че не е направил нищо по въпроса.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР