Облечен в официален костюм президентът излезе от Белия дом по-рано

...
Облечен в официален костюм президентът излезе от Белия дом по-рано
Коментари Харесай

Байдън: Резултатите от годишния ми медицински преглед не са по-различни от тези от миналата година

Облечен в формален костюм президентът излезе от Белия дом по-рано през днешния ден и се прибра няколко часа по-късно след прегледа. Той съобщи пред кореспонденти, че резултатите не са по-различни от тези през предходната година.

След миналогодишния обзор лекарите оповестиха Байдън за здрав и " кадърен за работа ". Тогава те също по този начин отстраниха лезия от кожата на гърдите му и оповестиха, че президентът не страда от признаци на дълъг коронавирус. Байдън се разболя от COVID-19 през 2022 година.

Белият дом сподели, че ще разгласява документално обобщение на най-новия обзор на президента.

Тазгодишният обзор беше осъществен в миг, когато демократът Байдън и 77-годишният републиканец и някогашен президент Доналд Тръмп се приготвят да се изправят един против различен на президентските избори на 5 ноември, отбелязва Ройтерс.

Двамата претенденти си размениха обвинявания по отношение на умствените им качества. А единствената съперничка на Тръмп за номинацията на републиканците, 52-годишната Ники Хейли, твърди, че и двамата са прекомерно възрастни и би трябвало да се подложат на когнитивни проби.

Байдън обича да играе голф и да кара велосипед в свободното си време. Вербалните му гафове и случаите на клатушкане обаче провокират опасения по отношение на възрастта му, както и дали той е кадърен да се оправи със дилемите на висш главнокомандващ, разяснява Ройтерес.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР