Областното ръководство на ГЕРБ – В. Търново отправя апел към

...
Областното ръководство на ГЕРБ – В. Търново отправя апел към
Коментари Харесай

ГЕРБ – В. Търново: Да не допускаме леви политици да налагат на обществото интригантския си модел

Областното управление на ГЕРБ – В. Търново насочва зов към Изпълнителната комисия на партията, да не приема оставката на народния представител и регионален координатор на ГЕРБ – Хасково Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила.

Намираме държанието на Добрев за мъжко и почтено, поради обстоятелството, че името му бе злонамерено опетнено. Не бива обаче да се позволява, маниерите на леви политици да постановат на публичния живот у нас интригантския си модел.
От десетилетия способите на левицата включват деформиране на обстоятелства, изкривяване на условия и лъжливи, обаче „ апетитно “ звучащи изказвания.

Поредната „ сензация “, която бе създадена по адрес на Делян Добрев е един добре фиктивен скандал и доказателство, че левицата у нас лицата си мени, само че нрава – не.

Уважаеми сътрудници от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, не приемайте оставката на Делян Добрев! Защото сходен акт няма да е в името на правдата, или публичния интерес, а само в услуга на някои заинтригувани кръгове.

С почитание: Областно управление на Политическа партия ГЕРБ – В. Търново

Виж още: Организации на ГЕРБ от цялата страна: Делян Добрев има нашата поддръжка!

Декларация до медийте разпространиха и членовете на регионалната конструкция на Политическа партия ГЕРБ - София област

Ние, народните представители от политическа партия ГЕРБ, регионалното управление на политическа партия ГЕРБ, общинските управления на ГЕРБ в общините от София област, кметовете на общини в Софийска област, издигнати от ГЕРБ, показваме своята безапелационна и цялостна поддръжка за Делян Добрев – депутат от ГЕРБ– Хасково, ръководител на комисията по енергетика в 44-то Народно заседание и регионален координатор на ГЕРБ - Хасково.

Делян Добрев се употребява с доверието и получава висока оценка от всички свои сътрудници в ГЕРБ, а в качеството си на регионален координатор на партията сподели, че огромна част от хасковска област също поддържа целите в националната и районната политика на най – огромната дясна партия в България.

Категорично заставаме зад нашия сътрудник и депутат Делян Добрев. Ценим високо неговата морална постъпка, само че показваме несъгласието си манипулативни внушения от страна на Българска социалистическа партия да стават мотив, един потвърдено почтен и честен човек да им става пленник. За нас е подмолно, че един добър и заслужен човек, бе заставен да се отдръпна от политиката посредством клюки и конспирации.

Затова го призоваваме да премисли решението си, като остане в ГЕРБ, с цел да продъжи активнта си работа в полза на българските жители.

Призоваваме управлението на Политическа партия ГЕРБ да не приема оставката на Делян Добрев!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР