Областният управител ва Велико Търново проф. д-р Любомира Попова проведе

...
Областният управител ва Велико Търново проф. д-р Любомира Попова проведе
Коментари Харесай

Продължава масираните проверки на бензиностанциите в страната

Областният шеф ва Велико Търново проф. доктор Любомира Попова организира работна среща с основния секретар на Държавната организация за метрологичен и механически контрол /ДАМТН/ Николай Николов. По време на диалога бе подчертано, че ДАМТН продължава масираните инспекции на бензиностанциите в страната. Проверяват се всички бензиностанции и на територията на Област Велико Търново, в това число и по-малките обекти, които не са ситуирани по основните пътища.

„Инспекциите реализирани от чиновниците на организацията са сложни, като се следи с нараснало внимание за контрола и качеството на течните горива, както и механически и метрологичен надзор на бензиноколонките в обектите. При определяне на административни нарушавания ДАМТН ще предприеме незабавни административно-наказателни процедури“, сподели Николай Николов.

„Териториалната конструкция на ДАМТН във Велико Търново работи в доста добра съгласуваност с Областна администрация и имаме непрекъснат продан на информация за настоящи инспекции, както и за резултатите от тях“, сподели регионалният шеф.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР