Областният управител Огнян Асенов проведе работна среща с ръководителите на

...
Областният управител Огнян Асенов проведе работна среща с ръководителите на
Коментари Харесай

Областният управител Огнян Асенов се срещна с ръководителите на службите за сигурност и обществен ред в област Видин

Областният шеф Огнян Асенов организира работна среща с ръководителите на ОД на Министерство на вътрешните работи, Търговско дружество „ Национална сигурност “, РД „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ и граничните полицейски ръководства във Видин, Брегово и Белоградчик по отношение на съгласуване на действия във връзка с организационно-техническата подготовка на идните избори за Народно заседание.

В началото на срещата представителите на службите за сигурност в област Видин срещнаха Огнян Асенов с настоящото положение и развиването на оперативната конюнктура, по направленията си на активност. По-данни на отрасловите институции, по-голяма интензивност на територията на региона се регистрира във връзка с пътникопотока и тежкотоварния трафик през Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост Видин-Калафат. Прогнозните данни сочат, че в края на август и началото на септември ще има нарастване на лекотоварния трафик заради завръщането на жителите, работещи в другите европейски страни. От страна на службите, процесите се наблюдават настоящо за интервенция при нужда.

По отношение на идните избори, главният акцент беше подложен върху взаимната и координирана работа на способените институции за обезпечаването на естествена и спокойна конюнктура за осъществяване на почтен избирателен избор, както и обезпечаване на идентични условия за всички гласоподаватели в изборния развой. Областният шеф настоя за дейна и безкомпромисна работа на службите, ориентирана към недопускане на платен и корпоративен избор. „ Разчитам на професионализма и отговорността на всеки един от вас да активизира и стимулира състава за осъществяване на поставените задания. Доброто и интензивно взаимоотношение, координацията в работата на институциите са извънредно значими за гарантиране на цялостния избирателен развой “, означи Огнян Асенов.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР