Областният управител на Видин Огнян Асенов бе гост на официалната

...
Областният управител на Видин Огнян Асенов бе гост на официалната
Коментари Харесай

Областният управител Огнян Асенов участва в официална церемония по награждаване на служители от системата на МВР за постигнати високи професионални резултати

Областният шеф на Видин Огнян Асенов бе посетител на формалната гала по отличаване на чиновници от ОД на Министерство на вътрешните работи – Видин и РД ПБЗН за реализирани високи професионални резултати. Тържественото заседание се организира през днешния ден, в залата на регионалната дирекция на вътрешните работи и бе проведено във връзка професионалния празник на чиновниците от Министерство на вътрешните работи – 5 юли, и 144-та годишнина от основаването на вътрешното ведомство.

83-ма чиновници от ОД на МВР-Видин и 18 чиновници от РД ПБЗН-Видин бяха наградени за показани високи резултати в работата си.

„ Изразявам признателност към всеки един от Вас за неуморния труд, за професионализма и смелостта в битката против престъпността, за приноса Ви в подсилване на законността и вътрешния ред, както и за обезпечаване спокойствието на жителите на нашата област.

Пазете достолепието на Вашата специалност, не правете взаимни отстъпки с правилата й. Вашите достижения в името на законността и държавността са триумф за цялото общество “, се споделя в приветствието на регионалния шеф към работещите в системата на Министерство на вътрешните работи.

По време на церемонията шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи – Видин старши комисар Петър Коцин изрече задоволеност от взаимна работа с Областна администрация Видин и връчи благодарствена грамота на Областния шеф Огнян Асенов за ползотворно и дейно съдействие сред двете институции.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР