Областният управител на Стара Загора Ива Радева посети засегнатите участъци

...
Областният управител на Стара Загора Ива Радева посети засегнатите участъци
Коментари Харесай

След бурята: Обявиха частично бедствено положение в Казанлъшко 

Областният шеф на Стара Загора Ива Радева посети засегнатите сектори в община Казанлък след миналата мощна стихия с градушка , съобщи кореспондент на " Фокус " . Със заповед на кмета на община Казанлък Галина Стоянова е оповестено отчасти бедствено състояние в градовете Шипка и Казанлък и селата Хаджидимитрово и Шейново. Вследствие от естествената буря в региона на град Шипка и село Шейново през нощта е имало паднали дървета и свлачище на основния път. Незабавно са мобилизирани всички виновни екипи за преодоляване на обстановката.

" Пътищата са разчистени. Проходът " Шипка " е пристъпен. Няма данни за потърпевши хора. Предприети са всички нужни дейности за преодоляване на обстановката след естествената буря “, заяви Ива Радева.

Хората в обществените мрежи оповестяват, че към момента има обитаеми места без ток, а в някои няма и вода. Очаква се в следобедните часове министър-председателят Димитър Главчев да посети град Шипка, който е един от тежко потърпевшите от бурята и градушките региони. Заедно с премиера, ще бъдат министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, министърът на районното развиване и благоустройството Виолета Коритарова и представители на Агенцията за обществено подкрепяне.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР